Ervaringen Bosbadworkshop

juli 20, 2022

Heleen

Er zijn nooit genoeg of helemaal de juiste woorden voor de ervaring van afgelopen zondag. De workshop heeft een diep gevoel van vrede achtergelaten bij mij. Soms beleef je in het moment iets en is het later lastig weer terug te halen. Ik merk dat ik me kan blijven verbinden met dat gevoel. Op een andere manier kan ik er niet goed woorden aan geven.

Helemaal open en nieuwsgierig begon ik aan de Shinrin Yoku workshop. Wie Brenda kent weet dat zij thuishoort in het bos en in de natuur. Zij belichaamt voor mij de verbinding tussen mens en natuur. Die verbinding en daarmee ook (het herstel van) de verbinding met jezelf, was zo voelbaar tijdens deze prachtige workshop. 

Met een groepje mooie vrouwen zijn we het bos in gegaan, in een vertraging, die zelfs in mijn redelijk onthaaste leven, nog weer een verdieping opleverde.

Brenda creëert een veilige bedding, heeft een heerlijke stem om in visualisaties en meditaties door begeleid te worden en stemt feilloos af op wat er in het moment passend is. Doordat de workshop grotendeels in stilte plaatsvond, was er veel ruimte voor het waarnemen via de andere zintuigen, heerlijk. 

Het voelde als een micro avontuur, echt in contact met de natuur en mezelf en het had nog veel langer had mogen duren. Ik kan iedereen die wil onthaasten of ontstressen, het contact met zichzelf en de natuur wil herstellen of verdiepen, deze workshop bij Brenda aanraden. 

Dank je wel lieve Brenda voor deze mooie ervaring.

Liefs, Heleen

Laura

Het was echt een cadeautje gisteren! Wat een rijke ervaring, de Shinrin Yoku workshop in de Treek. In stilte met een fijn groepje vrouwen een 'bosbad' nemen; Brenda gaat ons voor over prachtige paadjes en brengt ons naar magische plekken in het bos.  Zo lopen we langs een lieflijk vennetje en uitbundig groeiende varens, wat is het hier mooi. Brenda begeleid ons zo fijn met haar aangename stem en fijne oefeningen.  Gedurende de ochtend voelde ik me steeds dichter bij mezelf komen, stiller in mijn hoofd en zachter in mijn lijf. 

Uren later, nu ik dit opschrijf, voel ik nog steeds de ontspannende werking van het bosbad, wat zal ik lekker slapen vannacht. Bedankt bos en specifiek de dennenboom waar ik bij mocht zitten. De aanwezigheid en liefdevolle energie van de boom helpt me bewuster te worden van wat er in me leeft tijdens de miniqueste. Zo is ook de aanwezigheid en liefdevolle energie van Brenda een veilige bedding voor mij, dankjewel 

Jantien

Voor mij is ze een wijze elf, ze gaat ons voor door de deur der magie.

De rust die ze uitstraalt en haar ogen die je laten weten dat je veilig bent maken de ochtend als een magische bubbel.

Haar intuïtie leidt ons en maakt dat de weg groen en vol natuurlijke wijsheid voor ons ligt.

We lopen vertraagd achter haar aan zodat ze als gids precies weet dat elk van ons met een ervaring rijker terug naar huis gaat.

Dankbaar

Copyright 2022 Mori - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram